Реалізація активів банку

З 2019 силу увійшов закон, який нормалізує порядок продажу боржників. Саме за новим законом продаж має здійснюватися за допомогою відкритих торгів, отримати доступ, до яких зможе кожен бажаючий. «Українська універсальна біржа» проводить публічні аукціони, які допомагають реалізувати різне майно і ресурси, в тому числі і активи банківських організацій. При цьому, велика перевага звернення до послуг біржі полягає в тому, що відкриті торги проходять з використанням принципу прозорості та неупередженості. Підробити підсумки торгу неможливо, і ніякі корупційні механізми не можуть вплинути на хід подій.

УУБ сприяє проведенню вигідних угод з 2016 року. При цьому, за весь час функціонування на електронній платформі було здійснено більше тисячі угод в двосторонньому характері.

«Українська універсальна біржа» працює на платформі інноваційної системи «Прозорро.Продажі». Саме за допомогою проекту багато користувачам вдалося не тільки реалізувати, а й придбати активи банків. При цьому, біржа працює тільки з перевіреними клієнтами, які можуть запропонувати не тільки вигідні умови, але і прозорість відносини.

Після проходження процедури реєстрації користувачі можуть скористатися повним пакетом послуг від біржі. При цьому, кожен клієнт може розраховувати на чесне проведення кожного аукціону, де результати вибираються тільки за оцінкою самого вигідного пропозиції. Біржа працює не тільки з приватними підприємцями, а й з державними підприємствами. Кожен аукціон проходить швидко, і ефективно. Дізнатися більше можна на сайті uub.in.ua.

Про великі досягнення «Прозорро.Продажі» в цій сфері показали у всій Європі. Головна Бізнес Асоціація оцінила роботу біржі і визнала її надійної і на європейському рівні. Тому саме їй довіряють підприємства, адже вони впевнені в якості роботи всіх фахівців. Держава і муніципальні установи змогли отримати 25 мільярдів гривень прибутку за всі три роки роботи Прозорро. Легко зрозуміти, що ця цифра не є кінцевою, так як робітники намагаються розширювати можливості свого електронного майданчику і вдосконалюють його все краще.